China Wire Rope Sling κατασκευαστής

Πλήρες σχοινί καλωδίων καλωδίων γυμναστικής δύναμης σπασιμάτων, ντυμένο νάυλον βρόχος στο βρόχο κορδόνι καλωδίων

Λεπτομέρειες προϊόντος:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Όνομα μάρκας: LKS
Πιστοποίηση: CE / ISO 901
Αριθμός μοντέλου: GYMCAGenericName
Πληρωμή & Όροι αποστολής:
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1mt
Τιμή: USD1600/τόνο
Λεπτομέρειες συσκευασίας: Ξύλοι ύφαλοι
Ώρα παράδοσης: 15 ημέρες μετά την επιβεβαίωση παραγγελίας
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Ικανότητα προσφοράς: 100τόνοι μηνιαία

Πληροφορίες λεπτομερειών

Τυπικό:GB,ASTM,DINΤύπος:7X19
Μήκος (ft):12Κωδικός ΕΣ:7121000
Διάμετρος:1/8 crose-8221·OEM/ODM:Διαθέσιμο
Τελείωσε:Ψευδός ψευδάργυροςΥλικό:Χάλυβας
Υψηλό φως:

steel wire rope fittings

,

wire cable assemblies

Περιγραφή προϊόντος

 

Γαλβανισμένο ντυμένο νάυλον σχοινί καλωδίων συνελεύσεων καλωδίων σχοινιών καλωδίων γυμναστικής 7x19

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων

  • Βρόχος στο βρόχο κορδόνι
  • Μέτρα 3 πόδια από τη συμπεριφορά του σημείου στη συμπεριφορά του σημείου.
  • Γαλβανισμένο καλώδιο χάλυβα, νάυλον καλυμμένος για τη χημική ουσία/αντίσταση κούρασης
  • 1/8» καλώδιο διαμέτρων καλυμμένο στο 3/16», κατασκευή 7x19
  • Κατασκευασμένος για να συναντήσει την πλήρη δύναμη σπασιμάτων του καλωδίου.
 
 

Περιγραφή προϊόντων

Με σχεδόν 60 έτη εμπειρίας, LKS είναι ο πρωτοπόρος στην αγορά για τις κρίσιμες εφαρμογές συνελεύσεων. Διατηρούμε τους μεγάλους καταλόγους και του γυμνού και ντυμένου καλωδίου καθώς επίσης και οι συναρμολογήσεις για να ικανοποιήσουν needs.LKS σας κόβουν ηλεκτρικά το μηχανικό καλώδιο με υψηλή ταχύτητα, που λιώνει όλα τα καλώδια τελών μαζί, που μειώνουν τα απόβλητα, τέμνων κατάλογος και πολύ που βελτιώνουν το προϊόν σας. Διατηρούμε έναν μεγάλο κατάλογο του υλικού για να παραγάγουμε μια ευρεία ποικιλία των συνδυασμών συνελεύσεων. Γιατί πολλαπλάσιοι προμηθευτές χρήσης για το καλώδιο και τις συναρμολογήσεις σας όταν μπορείτε να το πάρετε όλα από LKS; Το σχοινί καλωδίων, αποκαλούμενο επίσης καλώδιο καλωδίων, είναι μια συνέλευση των νημάτων καλωδίων που διαμορφώνονται helically γύρω από έναν κεντρικό πυρήνα. Χρησιμοποιείται για το τράβηγμα, ανυψωτικός, εξοπλίζοντας, ανυψώνοντας, και τις εφαρμογές κίνηση-ελέγχου που βρίσκονται ο συνηθέστερα στην κατασκευή, το ναυτικό, το πετρέλαιο, τη μεταλλεία, τις οπτικές ίνες, τα αεροσκάφη, το αυτοκίνητο εξάρτημα, και τις Οικοδομικές Βιομηχανίες. Ένας συνδυασμός χαρακτηριστικών συμπεριλαμβανομένου του υλικού, τελειώνει, κατασκευή, διάμετρος, μήκος, και η σπάζοντας δύναμη συνδυάζει να δώσει σε κάθε σχοινί τη δυνατότητα απόδοσής της. Τα υλικά σχοινιών καλωδίων επιλέγονται για τις ιδιότητες όπως η δύναμη, η ελαστικότητα, η αγωγιμότητα, και η χημική ουσία και weather-resistance. Για λόγους δύναμης, το περισσότερο σχοινί καλωδίων αποτελείται από το φωτεινό (χωρίς επίστρωση ή γυμνό) καλώδιο. Εντούτοις, παράγεται επίσης σε ποικίλα τέρματα, όπως το πολυπροπυλένιο το (PE), το βινυλίου (PVC), ή νάυλον. Αυτά τα επιστρώματα μπορούν να αυξήσουν τη γενικές διάρκεια και τη δύναμη, και να επιτρέψουν τη συγκεκριμένη χρήση. Η σπάζοντας δύναμη για το σχοινί καλωδίων είναι η δύναμη στην οποία το νέο σχοινί καλωδίων θα αποτύχει κάτω από ένα στάσιμο φορτίο. Η σπάζοντας δύναμη δεν θεωρείται ασφαλές όριο του (SWL) φορτίων εργασίας.

 

 

Πλήρες σχοινί καλωδίων καλωδίων γυμναστικής δύναμης σπασιμάτων, ντυμένο νάυλον βρόχος στο βρόχο κορδόνι καλωδίων 0

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ σε VoProX - το ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΌΔΟΣΗΣ ΣΧΟΙΝΙ ΧΑΛΥΒΑ

Το VoProX είναι ένα πλαστικός-ντυμένο σχοινί χάλυβα που έχει αναπτυχθεί συγκεκριμένα για τη χρήση στην βάρος-ανύψωση του εξοπλισμού. Το σχοινί έχει εξεταστεί σε 200.000 κύκλους, το οποίο είναι 50% περισσότερο από οποιοδήποτε τυποποιημένο προϊόν στο UK. Αυτό το καθιστά ιδιαίτερα εντυπωσιακό για τον εμπορικό εξοπλισμό χάρι στο υψηλό επίπεδο της ασφάλειας, της σημαντικής απόδοσης και της χαμηλής ένδυσης.

Στο απόθεμα και έτοιμος να αποστείλει

Απόθεμα SWR μια περιεκτική σειρά ντυμένων των νάυλον καλωδίων και των συναρμολογήσεων για να ταιριάξει τους σημαντικότερους τύπους εξοπλισμών γυμνασίων στο UK. Μπορούμε να παρέχουμε και τις ενιαίες εσωτερικές διαταγές, και τις μεγάλες εμπορικές διαταγές σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Επί παραγγελία υπηρεσία καλωδίων γυμναστικής

Στο εσωτερικό η ομάδα συνελεύσεων σχοινιών καλωδίων μας μπορεί να παραγάγει τα επί παραγγελία καλώδια στη διαταγή, εάν θα επιθυμούσατε να λάβετε ένα απόσπασμα παρακαλώ είτε χρησιμοποιείτε το σε απευθείας σύνδεση configurator καλωδίων κατωτέρω είτε μας έρχεστε σε επαφή με και θα είμαστε ευτυχείς να βοηθήσουμε.

 

Πλήρες σχοινί καλωδίων καλωδίων γυμναστικής δύναμης σπασιμάτων, ντυμένο νάυλον βρόχος στο βρόχο κορδόνι καλωδίων 1

 

Συνιστώμενο σχοινί καλωδίων

SWR συστήνει ένα γαλβανισμένο σχοινί καλωδίων 4mm 7x19 που ντύνεται σε 5mm στο σαφές νάυλον.

Παρακαλώ σημειώστε ότι όλα τα καλώδια γυμναστικής έχουν μια ανοχή +/- 15mm

Γιατί αυτό το καλώδιο;

Για κανένα συμπληρωματικό κόστος μπορούμε να εγγυηθούμε ένα λειτουργώντας φορτίο ασφάλειας 209kg, έναντι 117kg που παίρνετε από το τυποποιημένο αντίτιμο 3mm - αυτό είναι 80% υψηλότερο για την ίδια γενική διάμετρο.

Άλλα σχοινιά καλωδίων και επιστρώματα είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήσεως.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας.

Εισάγετε το μήνυμα σας

Μπορεί να είσαι μέσα σε αυτά.