Κίνα σφεντόνα σχοινιών καλωδίων κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Rocky Yao

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613801785300

WhatsApp : +8613801785300

Free call
LKING STEEL LIMITED

Παρέχοντας τα σχοινιά καλωδίων και τα ανυψωτικά εργαλεία πέρα από τον κόσμο από το 1976.

Αξιόπιστος στον πυρήνα!

  • LKING STEEL LIMITED
  • LKING STEEL LIMITED
  • LKING STEEL LIMITED
  • LKING STEEL LIMITED
  • LKING STEEL LIMITED
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας
Μάρκες: LKS Αριθμός Υπαλλήλων: 100~150
Ετήσιες πωλήσεις: Ιδρύθηκε Έτος: 1976
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

 

Κίνα LKING STEEL LIMITED Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Είναι ο στόχος του σχοινιού καλωδίων LKS που παρέχει κατασκευασμένος εξοπλίζοντας τα προϊόντα και το υλικό που διατιμώνται ανταγωνιστικά και παραδίδονται εγκαίρως με μηές ατέλειες στην ποιότητα και τα επίπεδα εξυπηρέτησης που είναι σύμφωνες με τις προσδοκίες των πελατών μας. Πλήρως καταλαβαίνουμε ότι να κάνει έτσι είναι καλή επιχείρηση. Η επιτυχία του σχοινιού καλωδίων LKS εξαρτάται από την υποχρέωσή μας να συνδέσουμε τη συμμετοχή, τη συνεχή βελτίωση, και τους βελτιωμένους στόχους επιχειρησιακής απόδοσης.

LKS έχει την πλούσια εμπειρία στην κατασκευή, σχεδιασμός, που παρέχει το σχοινί καλωδίων, σφεντόνα σχοινιών καλωδίων, συνελεύσεις σχοινιών καλωδίων. Έχουμε τις εγκαταστάσεις σχοινιών καλωδίων μεγάλων διαμέτρων, το μέσο σχοινί καλωδίων διαμέτρων, και τις ελάχιστες εγκαταστάσεις σχοινιών καλωδίων διαμέτρων. Η επιχείρησή μας μπορεί να κατασκευάσει το σχοινί καλωδίων σύμφωνα με τα κινεζικά πρότυπα GB/T20118-2006 (συνηθισμένο σχοινί καλωδίων σκοπού), GB/T8918-2006 (σημαντικό σχοινί καλωδίων σκοπού), GB/T20067-2006 (μεγάλο σχοινί καλωδίων διαμέτρων) κ.λπ. Εν τω μεταξύ, μπορούμε να κατασκευάσουμε σύμφωνα με το ISO, το DIN, τις BS, το API, ASTM, JIS και κ.λπ.

 

Τα προϊόντα περιλαμβάνουν το σχοινί καλωδίων επαφών σχοινιών καλωδίων, πολυστρωματικό σχοινί καλωδίων νημάτων αντιπεριστροφικό, συμπιεσμένο σχοινί καλωδίων επαφών νημάτων, τριγωνικό σχοινί καλωδίων νημάτων, γεμισμένο πλαστικό σχοινί χαλύβδινων συρμάτων, σχοινί καλωδίων σφυρηλάτησης, σχοινί χαλύβδινων συρμάτων για να χτίσουν μια γέφυρα, σχοινί χαλύβδινων συρμάτων και ούτω καθεξής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στη μεταλλεία πετρελαίου και πετρελαιοπηγών εδάφους, την παράκτια μεταλλεία πετρελαίου και πετρελαιοπηγών, τη μεταλλεία ανοικτών κοιλωμάτων και την υπόγεια μεταλλεία. Πολλές βιομηχανίες όπως οι γερανοί και όλα τα είδη μηχανημάτων κατασκευής, λιμένων και μεταλλουργίας, γέφυρας και κατασκευής, παράκτιων εφαρμοσμένης μηχανικής και ναυπηγικής. Επιπλέον, ο χάλυβας τοίχων μπορεί επίσης να προσαρμόσει τα προϊόντα ποιοτικών χαλύβδινων συρμάτων, τις συναρμολογήσεις σχοινιών καλωδίων, και τα ξάρτια σχοινιών καλωδίων όπως απαιτείται από τους πελάτες.

 


LKING STEEL LIMITED έχει μια επαγγελματική παραγωγή και μια τεχνική ομάδα υπηρεσιών. Όλοι οι υπάλληλοι παίρνουν τη «ποιότητα πρώτα, πελάτης πρώτα» ως σκοπό, που παρατά ποτέ οποιωνδήποτε λεπτομερειών, και δεν αγνοούν ποτέ οποιεσδήποτε ρωγμές. Θα προσπαθήσουμε να παρέχουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σχοινιών καλωδίων και την επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών σε όλους τους πελάτες.

Ιστορία

Η ιστορία μας

 
 
 
 

Ιδρυμένος το 1976

LKING STEEL LIMITED καθιερώθηκε το 1976. Τοποθετημένος σε Shaghai, Κίνα.
 
 

1998-01-05

Στην αιχμή της υποχώρησης τα επαν-εμπορικά σήματα επιχείρησης ως LKING STEEL LIMITED, επενδύουν στους Τύπους, να τυλίξουν και δοκιμής τις μηχανές και αναπτύσσουν μια σειρά υψηλού - σχοινί ποιοτικών καλωδίων Assemblies&Slings.
 
1999-07-09 ποιοτική πιστοποίηση
LKS γίνονται ο πρώτος συνολικά ανεξάρτητος προμηθευτής σχοινιών καλωδίων της Κίνας για να επιτύχουν την του άνθρακα ποιοτική πιστοποίηση αναγνωρίζοντας το ισχυρό ποιοτικό ήθος που κατέχουν οι ιδιοκτήτες του.
 
 

Δευτερόλεπτο εργοστάσιο-2001

Αύξηση που νεύεται περαιτέρω μαζί με μια ανάγκη να εκσυγχρονίσει. Ο Jason Yao διορίζεται το διευθυντή και LKS χτίζουν ένα νέο εργοστάσιο σε Nantong, για να βελτιώσουν περαιτέρω τις maufacturing διαδικασίες και την ποιότητα. Η παραγωγή του σχοινιού καλωδίων μεγαλύτερων διαμέτρων αυξάνεται και παραμένει μια ειδικότητα σήμερα.
 
 

ISO9001 ποιοτική πιστοποίηση - 2002

Λειτουργώντας στενά με CQC, LKS επιτυγχάνουν ένα άλλο κύριο σημείο απεικονίζοντας «τη δέσμευσή τους για την ποιότητα» με επιτυχώς να επιτύχουν ISO9001 στην πρώτη προσπάθεια.
 
 

LKS πηγαίνει σφαιρικό - το 2003

LKS αρχίζουν παγκοσμίως και lkingroup.co προωθείται. Σήμερα εξάγουμε τακτικά σε όλες τις ηπείρους σε τακτική βάση με τα προϊόντα LKS που φθάνουν σε 20 χώρες ως το 2006.
 
Χρειαζόμαστε περισσότερο διάστημα, πάλι! - 2005
LKS διπλασιάζεται σε μέγεθος με να αναλάβει τη γειτονική προϋπόθεση σε Nantong για να καλύψει 75.000 sq/ft καθώς επίσης και την εξασφάλιση μιας χωριστής τετράγωνης δυνατότητας αποθήκευσης ποδιών 30.000 που βρίσκεται επίσης σε Nantong.
 
 

Τιμές επιχείρησης - 2011

Λειτουργώντας στενά με τους υπαλλήλους, LKS αναπτύσσει ένα σύνολο τιμών επιχείρησης που βασίζονται στο στόχο μια αληθινά μεγάλη επιχείρηση, και για να εξετάσει και για να απασχοληθεί στον ξέν.
 
LKS αυξάνεται ακόμα - το 2016
LKS στοχεύουν να είναι προμηθευτής της μεγάλης αξίας στους πελάτες και τους υπαλλήλους μας με την ποιότητα και της καινοτομίας στην καρδιά όλων που. Σήμερα έχουμε 155 μεγάλους ανθρώπους (και υπολογισμό), 5 βασικές τιμές, 4 εκατομμύριο μοναδικούς επισκέπτες ιστοχώρου και 1,000's των ικανοποιημένων πελατών παγκοσμίως.
 
 
 

Περισσότερη σφαιρική συνεργασία βρίσκεται σε εξέλιξη

Μέχρι τώρα, έχουμε τις πωλήσεις και τα γραφεία υπηρεσιών, και τους διανομείς σε πάνω από 60 χώρες, όλο και περισσότερο αποτελεσματικές

 

η υπηρεσία θα παρασχεθεί στους τοπικούς πελάτες.

Υπηρεσία

Οι υπηρεσίες LKS παρέχουν την ειδική λειτουργική υποστήριξη για να σας βοηθήσουν να πάρετε τη βέλτιστη απόδοση από τα σχοινιά καλωδίων σας. Οι ιδιαίτερα ικανοί wirerope τεχνικοί και οι μηχανικοί μας προσφέρουν τις εύκαμπτες υπηρεσίες για να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας.

 

Συμπερίληψη αλλά όχι όλες:

• Συνολικές λύσεις σχοινιών καλωδίων
• Επιθεώρηση σχοινιών καλωδίων 
• Υπηρεσίες εγκατάστασης & Επιτροίδες επίβλεψης σχοινιών
• Σχοινί καλωδίων που συνδέει, που συγκεντρώνει, που εξοπλίζει και υπηρεσία λήξης
• Υπηρεσίες λίπανσης πίεσης σχοινιών καλωδίων & προστασίας διάβρωσης

 

Κατάρτιση

Ένα σοβαρό ατύχημα μπορεί να προκληθεί από την ανάρμοστη εγκατάσταση ενός σχοινιού καλωδίων, χτίζουμε επίσης τα προσαρμοσμένα εκπαιδευτικά πακέτα για να ικανοποιήσουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες πελατών ή την πλήρη κάλυψη σειρών μαθημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων σχοινιών καλωδίων

• Εξέταση
• Λίπανση & προστασία διάβρωσης
• Εγκατάσταση
• Λήξη

 

Επιλογή και προδιαγραφή

Βοηθάμε τους μηχανικούς και τους διευθυντηες προγράμματος να προσδιορίσουν γρήγορα τις απαιτήσεις σχοινιών καλωδίων και να επιλέξουν το βέλτιστες σχέδιο και την κατασκευή για κάθε εφαρμογές.

Αποθήκευση και μεταφορά

Η δυνατότητα παραγωγής μας είναι μηνιαία διάμετρος 2000tons από 0.6mm σε 120mm.And που εφοδιάζουμε επίσης πολλά είδη συνηθισμένου σχοινιού καλωδίων για σας. Μόλις επιβεβαιώσετε τη διαταγή, μπορούμε να στείλουμε το σχοινί καλωδίων σας στο λιμένα της Σαγκάη μέσα σε 2 ώρες.

Εγκατάσταση

Προσφέρουμε τις αποδεδειγμένες διαδικασίες και η ειδική γνωμοδότηση για να εξασφαλίσει την εγκατάσταση του σχοινιού καλωδίων σας είναι σωστός πρώτα χρόνος, κάθε φορά. Οι ειδικευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να βοηθήσουν με όλα τα μέρη της εγκατάστασης σχοινιών καλωδίων συμπεριλαμβανομένου να συνδέσουν και.

Συντήρηση

Οι συσκευασίες συντήρησής μας περιλαμβάνουν το σχοινί καλωδίων επισκευή λήξης, να επαν-συνδέσει, επίστρωμα λίπανσης και προστασίας διάβρωσης. Χρησιμοποιούμε σχεδιασμένα τα σκοπός συστήματα λίπανσης και τα συγκεκριμένα διατυπωμένα, γνήσια λιπαντικά LKS για να κρατήσουμε το σχοινί καλωδίων σας στο μέγιστο όρο.

Επιθεώρηση και εξέταση

Οι ιδιαίτερα εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας προετοιμάζουν τις εκθέσεις για νομικούς λόγους και προβαίνουν στις συστάσεις βασισμένες στην οπτική επιθεώρηση και τη μη καταστρεπτική εξέταση το (NDE) για να δώσουν τις πληροφορίες πελατών ζωτικής σημασίας στη λήψη μιας απόφασης για εάν ένα σχοινί καλωδίων είναι κατάλληλο για τη συνεχή χρήση, χρειάζεται περαιτέρω να εξετάσει, ή πρέπει να αποσυρθεί.

Εκτατή δοκιμή

Μπορούμε να ελέγξουμε τη σπάζοντας φόρτωση των σχοινιών στην υπηρεσία από την πλήρη εκτατή δοκιμή δειγμάτων ή από ένα σύνολο των μεμονωμένων δοκιμών καλωδίων.

Καθοδήγηση σχετικά με την απόρριψη & την ανατροφοδότηση

Εάν η καθιέρωση περιοδική απορρίπτει τα κριτήρια ή αξιολόγηση ενός σχοινιού καλωδίων ενάντια στους βιομηχανικά τυποποιημένους, οι μηχανικοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν να λάβετε τη σωστή απόφαση. Ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων επιθεώρησης με την εκτενή γνώση εφαρμογής επιτρέπει σε μας για να δώσει την μετα-αποχώρηση ανατροφοδοτεί για να βελτιώσει την απόδοση μέσω της τροποποίησης του σχεδίου σχοινιών καλωδίων και της κατασκευής.

Διαχείριση αρχείων σχοινιών

Η διατήρηση της ιστορίας υπηρεσιών του σχοινιού είναι επιτακτική στην ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία της, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε τη διοίκηση των σχοινιών καλωδίων και να παρέχετε εύκολα έναν προσιτό και μια αξιόπιστη πηγή των αρχείων συντήρησης.

 

Η ομάδα μας

 

Οι άνθρωποι που θα προκαλέσουν τον κανόνα, και είναι τεχνικά έξυπνοι. Στην ανταλλαγή μπορούμε να προσφέρουμε τις ιδιαίτερα ανταμείβοντας εκπληρώσεις: πλούσιοι μιας ποικίλοι και προκλητικοί σταδιοδρομίας με τη διέγερση των ευκαιριών, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να ταξιδεψει διεθνώς.


Σε LKS, ΌΧΙ ΜΌΝΟ κατασκευάστε τα σχοινιά καλωδίων, αλλά και παρέχετε τις ιδανικές λύσεις ανύψωσης, που προσφέρουν όλες τις μορφές των σφεντονών, τους υπερυψωμένους γερανούς, τους ανελκυστήρες και τις κατασκευασμένες ανυψωτικές συσκευές. Παρέχουμε επίσης την κατάρτιση, την επιθεώρηση -τομέων και τις υπηρεσίες επισκευής που υποστηρίζουν τα προϊόντα μας. Μερικοί από τους σημαντικότερους τομείς αγοράς που εξυπηρετούμε είναι χάλυβας, οικοδόμηση, ενέργεια, φορέας και ανθεκτικά αγαθά, κτήριο σκαφών/επισκευή και μεταλλεία.

 

  • Paul Lloyd

  • Marakrushi Krishna

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας