China Wire Rope Sling κατασκευαστής
Επικοινωνήστε με εμάς

Επαφή πρόσωπο : Rocky Yao

Αριθμός τηλεφώνου : +8613801785300

WhatsApp : 8613801785300

Δωρεάν κλήση
ΕΝΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Lking

Προμηθεύοντας συρματόσχοινα και ανυψωτικά εργαλεία σε όλο τον κόσμο από το 1976.

Αξιόπιστος στον πυρήνα!

  • LKING STEEL LIMITED
  • LKING STEEL LIMITED
  • LKING STEEL LIMITED
  • LKING STEEL LIMITED
  • LKING STEEL LIMITED
Λεπτομέρειες της εταιρείας:
Κύρια αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Παγκόσμια
Τύπος επιχείρησης: Παραγωγός, διανομέας/χονδρεμπός, εξαγωγέας
Προϊόντα: LKS Αριθμός εργαζομένων: 100~150
Ετήσιες πωλήσεις: Έτος που καθορίστηκε: 1976
Εξαγωγή p.c: 60% - 70%
Εργασιακό ταξίδι > Έλεγχος ποιότητας >
Εισαγωγή

 

China LKING STEEL ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ εταιρικό προφίλ 0

 

 

 

Στόχος της εταιρείας LKS Wire Rope είναι να παρέχει τα προϊόντα και το υλικό που κατασκευάζονται σε ανταγωνιστικές τιμές και παραδίδονται εγκαίρως με μηδενικές ατέλειες σε επίπεδο ποιότητας και υπηρεσιών που συνάδουν με τις προσδοκίες των πελατών μας.Καταλαβαίνουμε πλήρως ότι αυτό είναι καλό για τις επιχειρήσεις.Η επιτυχία του Wire Rope LKS εξαρτάται από τη δέσμευσή μας για συνεργασία, συνεχή βελτίωση και βελτιωμένους στόχους επιχειρηματικής απόδοσης.

Η LKS έχει την πλούσια εμπειρία στην κατασκευή, τον σχεδιασμό, την προμήθεια συρματόσχοινου, το Wire Rope Sling, τα συγκροτήματα συρματόσχοινων.Έχουμε τα καλώδια με μεγάλη διάμετρο, το συρματόσχοινο με μεσαία διάμετρο, και τα καλώδια με ελάχιστη διάμετρο.Η εταιρεία μας μπορεί να κατασκευάσει το συρματόσχοινο σύμφωνα με τον GB/T20118-2006 (κοινό συρματόσχοινο), τον GB/T8918-2006 (σημαντικό συρματόσχοινο καλωδίου), τον GB/T20067-2006 (Big Diameter Wire Rope) κ.λπ. κινεζικά πρότυπα.Εν τω μεταξύ, μπορούμε να παράγουμε σύμφωνα με τα ISO, DIN, BS, API, ASTM, JIS και ETC.

 

Τα προϊόντα περιλαμβάνουν συρματόσχοινο επαφής με συρματόσχοινο συρματόσχοινο συρματόσχοινο συρματόσχοινο πολλαπλών στρωμάτων, σχοινάκι επαφής με τη ράβδωση, σχοινιά τριγωνικής ράβδωσης, πλαστικό συρματόσχοινο από χάλυβα, συρματόσχοινο από χάλυβα για την κατασκευή γέφυρας, συρματόσχοινο από χάλυβα και ούτω καθεξής.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στην εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου σε χερσαίες περιοχές, την εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου, την εξόρυξη ανοικτών ορυχείων και την υπόγεια εξόρυξη.Πολλές βιομηχανίες όπως οι γερανοί και όλα τα είδη κατασκευαστικών μηχανημάτων, λιμένων και μεταλλουργίας, γεφυρών και κατασκευών, οι υπεράκτιες κατασκευές και η ναυπηγική βιομηχανία.Επιπλέον, ο χάλυβας τοίχου μπορεί επίσης να προσαρμόσει ποιοτικά προϊόντα από χαλύβδινο σύρμα, εξαρτήματα συρματόσχοινων και συρματόσχοινα όπως απαιτείται από τους πελάτες.

 


Η Lking STEEL LIMITED διαθέτει επαγγελματική ομάδα παραγωγής και τεχνικής υπηρεσίας.Όλοι οι εργαζόμενοι παίρνουν το "πρώτα η ποιότητα, πρώτα ο πελάτης" ως τον σκοπό, ποτέ δεν αφήνουν καμία λεπτομέρεια, και ποτέ δεν αγνοούν οποιαδήποτε ελαττώματα.Θα αγωνιστούμε για την παροχή προϊόντων συρματόσχοινου υψηλής ποιότητας και επαγγελματικής εξυπηρέτησης πελατών σε όλους τους πελάτες.

ΙστορίαName

Η ιστορία μας

 
 
 
 

Ιδρύθηκε στο 1976

Η Iking Steel Limited ιδρύθηκε στο 1976.Βρίσκεται στο Shaghai της Κίνας.
 
 

1998-01-05

Στο αποκορύφωμα της ύφεσης, η εταιρεία επανατοποθετεί την επωνυμία LKING STEEL LIMITED, επενδύει σε πιεστήρια, σε μηχανές αναπήδησης και δοκιμών και αναπτύσσει ένα φάσμα συσκευών υψηλής ποιότητας Wire Rope Assemblies&Slings.
 
1999-07-09 Διαπίστευση ποιότητας
Η LKS έγινε ο πρώτος πλήρως ανεξάρτητος προμηθευτής συρματόσχοινων της Κίνας που πέτυχε πιστοποίηση ποιότητας εξόρυξης άνθρακα αναγνωρίζοντας το ισχυρό ήθος ποιότητας που κατέχουν οι ιδιοκτήτες της.
 
 

Δεύτερο εργοστάσιο-2001

Η περαιτέρω ανάπτυξη γνέφει μαζί με την ανάγκη εκσυγχρονισμού.Ο Jason Yao διορίζεται Διευθύνων Σύμβουλος και η LKS κατασκευάζει ένα νέο εργοστάσιο στο Nantong, για να βελτιώσει περαιτέρω τις διαδικασίες και την ποιότητα κατασκευής.Η παραγωγή συρματόσχοινου μεγαλύτερης διαμέτρου αυξάνεται και εξακολουθεί να αποτελεί ειδικότητα σήμερα.
 
 

ISO901 Διαπίστευση ποιότητας - 2002

Σε στενή συνεργασία με την CQC, η LKS επιτυγχάνει ένα άλλο ορόσημο που αντικατοπτρίζει την &ldquo, τη δέσμευσή της στην ποιότητα&dquo, επιτυγχάνοντας με επιτυχία την ISO901 στην πρώτη προσπάθεια.
 
 

LKS Goes Global - 2003

Η LKS αρχίζει να εξάγει παγκοσμίως καιlkingroup.coείναι εκτοξεύτηκε.Σήμερα εξάγουμε τακτικά σε όλες τις ηπείρους σε τακτική βάση με τα προϊόντα LKS να φθάνουν σε 20 χωρών από τη 2006.
 
Χρειαζόμαστε κι άλλο χώρο, ξανά!-2005
Η LKS διπλασιάζεται σε μέγεθος με την ανάληψη της παρακείμενης εγκατάστασης στο Nantong για να καλύψει την 75,000 sγ/ft, καθώς και την εξασφάλιση ξεχωριστής 30,000 μονάδας αποθήκευσης sγ ft που βρίσκεται επίσης στο Nantong.
 
 

Τιμές εταιρείας - 2011

Σε στενή συνεργασία με τους εργαζομένους, η LKS αναπτύσσει ένα σύνολο αξιών της εταιρείας με βάση τον στόχο της δημιουργίας μιας πραγματικά μεγάλης εταιρείας, τόσο για την αντιμετώπιση όσο και για την εργασία της.
 
LKS εξακολουθεί να αυξάνεται - 2016
Στόχος του LKS είναι να αποτελέσει προμηθευτή μεγάλης αξίας για τους πελάτες και τους εργαζομένους μας με ποιότητα και καινοτομία στην καρδιά όλων όσων κάνουμε.Σήμερα έχουμε 155 σπουδαίους ανθρώπους (και υπολογίζουμε), 5 βασικές αξίες, 4 εκατομμύρια μοναδικοί επισκέπτες στον δικτυακό τόπο και 1,000&rsquo, ικανοποιημένων πελατών σε όλο τον κόσμο.
 
 
 

Η γενικότερη συνεργασία συνεχίζεται

Μέχρι τώρα, έχουμε γραφεία πωλήσεων και υπηρεσιών, και διανομείς σε πάνω από 60 χώρες, όλο και πιο αποτελεσματικοί

 

οι υπηρεσίες θα παρέχονται σε τοπικούς πελάτες.

Υπηρεσία

Οι υπηρεσίες LKS παρέχουν ειδική επιχειρησιακή υποστήριξη για να σας βοηθήσουν να πάρετε την καλύτερη απόδοση από τα συρματόσχοινα σας.Οι πολύ ικανοί τεχνικοί και μηχανικοί μας προσφέρουν εύκαμπτες υπηρεσίες για τις ανάγκες σας.

 

Συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι όλων:

• Σύνολο διαλυμάτων συρματόσχοινου
• Επιθεώρηση συρματόσχοινου 
• Υπηρεσίες εποπτείας της εγκατάστασης και προμηθειών σχοινιού
• Υπηρεσίες διαχωρισμού συρματόσχοινου, Συναρμολόγηση, Σφραγίδα και Τερματισμός
• Υπηρεσίες προστασίας της πίεσης μέσω καλωδίων και της διάβρωσης

 

Κατάρτιση

Ένα σοβαρό ατύχημα μπορεί να προκληθεί από την ακατάλληλη εγκατάσταση συρματόσχοινου, κατασκευάζουμε επίσης ειδικά πακέτα κατάρτισης για να ανταποκριθούμε σε συγκεκριμένες ανάγκες πελατών ή ολοκληρωμένα μαθήματα διαχείρισης συρματόσχοινων που καλύπτουν;

• Εξέταση
• Προστασία λιπασμάτων και διάβρωσης
• Εγκατάσταση
• Τερματισμός

 

Επιλογή και προδιαγραφή

Βοηθάμε τους μηχανικούς και τους διαχειριστές των έργων να προσδιορίσουν γρήγορα τις απαιτήσεις συρματόσχοινων και να επιλέξουν τον βέλτιστο σχεδιασμό και κατασκευή για κάθε εφαρμογή.

Αποθήκευση και μεταφορά

Η ικανότητα παραγωγής μας είναι 2000τόνοι μηνιαίας διαμέτρου από 0.6mm έως 120Και...Επίσης αποθηκεύουμε πολλά είδη συνηθισμένου συρματόσχοινου γιαΕσένα.Επιβεβαίωσε την εντολή, μπορούμε να στείλουμε το σχοινί σου στο λιμάνι της Σαγκάης σε δύο ώρες.

Εγκατάσταση

Προσφέρουμε αποδεδειγμένες διαδικασίες και συμβουλές εμπειρογνωμόνων για να διασφαλίσουμε ότι η εγκατάσταση του συρματόσχοινου σας είναι σωστή πρώτη φορά, κάθε φορά.Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να βοηθήσουν με όλες τις πτυχές της εγκατάστασης συρματόσχοινων, συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης και της σύνδεσης.

Συντήρηση

Τα πακέτα συντήρησης μας περιλαμβάνουν συρματόσχοινα, επιδιόρθωση τερματισμού, επανασύνδεση, λιπαντικό και επικάλυψη προστασίας της διάβρωσης.Χρησιμοποιούμε επίτηδες σχεδιασμένα συστήματα λίπανσης και ειδικά σχεδιασμένα, γνήσια λιπαντικά LKS για να κρατήσουμε το σχοινί σας σε άριστη κατάσταση.

Επιθεώρηση και εξέταση

Οι εξαιρετικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας καταρτίζουν εκθέσεις για νομικούς σκοπούς και παρέχουν συστάσεις με βάση την οπτική επιθεώρηση και τη μη καταστρεπτική εξέταση (NDE) για να παρέχουν στους πελάτες πληροφορίες ζωτικής σημασίας για τη λήψη απόφασης σχετικά με το αν ένα συρματόσχοινο είναι κατάλληλο για συνεχή χρήση, χρειάζεται περαιτέρω δοκιμές ή θα πρέπει να αποσυρθεί.

Δοκιμή εφελκυσμού

Μπορούμε να επαληθεύσουμε τη φόρτιση σχοινιών σε λειτουργία από πλήρεις δοκιμές αντοχής δείγματος ή από ένα σύνολο μεμονωμένων δοκιμών καλωδίων.

Οδηγίες σχετικά με τις επιστροφές κατά απορρίψεις

Είτε θεσπίζουμε περιοδικά κριτήρια απόρριψης είτε αξιολογούμε ένα συρματόσχοινο σύμφωνα με τα πρότυπα της βιομηχανίας, οι μηχανικοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε τη σωστή απόφαση.Συνδυάζοντας τα αποτελέσματα των επιθεωρήσεων με εκτεταμένες γνώσεις εφαρμογής, μπορούμε να παρέχουμε ανάδραση μετά τη συνταξιοδότηση για τη βελτίωση των επιδόσεων μέσω της τροποποίησης του σχεδιασμού και της κατασκευής συρματόσχοινων.

Διαχείριση αρχείων Rope

Η διατήρηση του ιστορικού λειτουργίας του σχοινιού είναι επιτακτική για την ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία του, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε τη διαχείριση συρματόσχοινων και να παράσχουμε μια εύκολα προσπελάσιμη και αξιόπιστη πηγή αρχείων συντήρησης.

 

Η ομάδα μας

 

Άνθρωποι που θα αμφισβητήσουν τον κανόνα, και είναι τεχνικά έξυπνοι.Σε αντάλλαγμα μπορούμε να προσφέρουμε εξαιρετικά ικανοποιητικά επιτεύγματα: μια ποικίλη και προκλητική καριέρα πλούσια σε συναρπαστικές ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να ταξιδέψουμε διεθνώς.


Στο LKS, όχι μόνο κατασκευάζουν συρματόσχοινα, αλλά παρέχουν επίσης ιδανικές λύσεις ανύψωσης, προσφέροντας όλα τα είδη ιμάντων, εναέριων γερανών, ανυψωτικών και μηχανικών ανυψωτικών συσκευών.Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες κατάρτισης, επιτόπιας επιθεώρησης και επισκευής που υποστηρίζουν τα προϊόντα μας.Ορισμένα από τα σημαντικότερα τμήματα της αγοράς που εξυπηρετούμε είναι η χαλυβουργία, οι κατασκευές, η ενέργεια, τα οχήματα και τα ανθεκτικά εμπορεύματα, η ναυπηγική βιομηχανία..

 

  • Paul Lloyd

  • Marakrushi Krishna

Ελάτε σε επαφή μαζί μας.

Εισάγετε το μήνυμα σας