Αρχική Σελίδα

LKING STEEL LIMITED

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

 

 

Είναι ο στόχος του σχοινιού καλωδίων LKS που παρέχει κατασκευασμένος εξοπλίζοντας τα προϊόντα και το υλικό που διατιμώνται ανταγωνιστικά και παραδίδονται εγκαίρως με μηές ατέλειες στην ποιότητα και τα επίπεδα εξυπηρέτησης που είναι σύμφωνες με τις προσδοκίες των πελατών μας. Πλήρως καταλαβαίνουμε ότι να κάνει έτσι είναι καλή επιχείρηση. Η επιτυχία του σχοινιού καλωδίων LKS εξαρτάται από την υποχρέωσή μας να συνδέσουμε τη συμμετοχή, τη συνεχή βελτίωση, και τους βελτιωμένους στόχους επιχειρησιακής απόδοσης.

LKS έχει την πλούσια εμπειρία στην κατασκευή, σχεδιασμός, που παρέχει το σχοινί καλωδίων, σφεντόνα σχοινιών καλωδίων, συνελεύσεις σχοινιών καλωδίων. Έχουμε τις εγκαταστάσεις σχοινιών καλωδίων μεγάλων διαμέτρων, το μέσο σχοινί καλωδίων διαμέτρων, και τις ελάχιστες εγκαταστάσεις σχοινιών καλωδίων διαμέτρων. Η επιχείρησή μας μπορεί να κατασκευάσει το σχοινί καλωδίων σύμφωνα με τα κινεζικά πρότυπα GB/T20118-2006 (συνηθισμένο σχοινί καλωδίων σκοπού), GB/T8918-2006 (σημαντικό σχοινί καλωδίων σκοπού), GB/T20067-2006 (μεγάλο σχοινί καλωδίων διαμέτρων) κ.λπ. Εν τω μεταξύ, μπορούμε να κατασκευάσουμε σύμφωνα με το ISO, το DIN, τις BS, το API, ASTM, JIS και κ.λπ.

 

Τα προϊόντα περιλαμβάνουν το σχοινί καλωδίων επαφών σχοινιών καλωδίων, πολυστρωματικό σχοινί καλωδίων νημάτων αντιπεριστροφικό, συμπιεσμένο σχοινί καλωδίων επαφών νημάτων, τριγωνικό σχοινί καλωδίων νημάτων, γεμισμένο πλαστικό σχοινί χαλύβδινων συρμάτων, σχοινί καλωδίων σφυρηλάτησης, σχοινί χαλύβδινων συρμάτων για να χτίσουν μια γέφυρα, σχοινί χαλύβδινων συρμάτων και ούτω καθεξής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στη μεταλλεία πετρελαίου και πετρελαιοπηγών εδάφους, την παράκτια μεταλλεία πετρελαίου και πετρελαιοπηγών, τη μεταλλεία ανοικτών κοιλωμάτων και την υπόγεια μεταλλεία. Πολλές βιομηχανίες όπως οι γερανοί και όλα τα είδη μηχανημάτων κατασκευής, λιμένων και μεταλλουργίας, γέφυρας και κατασκευής, παράκτιων εφαρμοσμένης μηχανικής και ναυπηγικής. Επιπλέον, ο χάλυβας τοίχων μπορεί επίσης να προσαρμόσει τα προϊόντα ποιοτικών χαλύβδινων συρμάτων, τις συναρμολογήσεις σχοινιών καλωδίων, και τα ξάρτια σχοινιών καλωδίων όπως απαιτείται από τους πελάτες.

 


LKING STEEL LIMITED έχει μια επαγγελματική παραγωγή και μια τεχνική ομάδα υπηρεσιών. Όλοι οι υπάλληλοι παίρνουν τη «ποιότητα πρώτα, πελάτης πρώτα» ως σκοπό, που παρατά ποτέ οποιωνδήποτε λεπτομερειών, και δεν αγνοούν ποτέ οποιεσδήποτε ρωγμές. Θα προσπαθήσουμε να παρέχουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σχοινιών καλωδίων και την επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών σε όλους τους πελάτες.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η ιστορία μας

 
 
 
 

Ιδρυμένος το 1976

LKING STEEL LIMITED καθιερώθηκε το 1976. Τοποθετημένος σε Shaghai, Κίνα.
 
 
 

1998-01-05

Στην αιχμή της υποχώρησης τα επαν-εμπορικά σήματα επιχείρησης ως LKING STEEL LIMITED, επενδύουν στους Τύπους, να τυλίξουν και δοκιμής τις μηχανές και αναπτύσσουν μια σειρά υψηλού - σχοινί ποιοτικών καλωδίων Assemblies&Slings.
 
 

1999-07-09 ποιοτική πιστοποίηση

LKS γίνονται ο πρώτος συνολικά ανεξάρτητος προμηθευτής σχοινιών καλωδίων της Κίνας για να επιτύχουν την του άνθρακα ποιοτική πιστοποίηση αναγνωρίζοντας το ισχυρό ποιοτικό ήθος που κατέχουν οι ιδιοκτήτες του.
 
 
 
 
 

Δευτερόλεπτο εργοστάσιο-2001

Αύξηση που νεύεται περαιτέρω μαζί με μια ανάγκη να εκσυγχρονίσει. Ο Jason Yao διορίζεται το διευθυντή και LKS χτίζουν ένα νέο εργοστάσιο σε Nantong, για να βελτιώσουν περαιτέρω τις maufacturing διαδικασίες και την ποιότητα. Η παραγωγή του σχοινιού καλωδίων μεγαλύτερων διαμέτρων αυξάνεται και παραμένει μια ειδικότητα σήμερα.
 
 

ISO9001 ποιοτική πιστοποίηση - 2002

Λειτουργώντας στενά με CQC, LKS επιτυγχάνουν ένα άλλο κύριο σημείο απεικονίζοντας «τη δέσμευσή τους για την ποιότητα» με επιτυχώς να επιτύχουν ISO9001 στην πρώτη προσπάθεια.
 
 
 
 
 

LKS πηγαίνει σφαιρικό - το 2003

LKS αρχίζουν παγκοσμίως και lkingroup.co προωθείται. Σήμερα εξάγουμε τακτικά σε όλες τις ηπείρους σε τακτική βάση με τα προϊόντα LKS που φθάνουν σε 20 χώρες ως το 2006.
 
 

Χρειαζόμαστε περισσότερο διάστημα, πάλι! - 2005

LKS διπλασιάζεται σε μέγεθος με να αναλάβει τη γειτονική προϋπόθεση σε Nantong για να καλύψει 75.000 sq/ft καθώς επίσης και την εξασφάλιση μιας χωριστής τετράγωνης δυνατότητας αποθήκευσης ποδιών 30.000 που βρίσκεται επίσης σε Nantong.
 
 
 
 
 

Τιμές επιχείρησης - 2011

Λειτουργώντας στενά με τους υπαλλήλους, LKS αναπτύσσει ένα σύνολο τιμών επιχείρησης που βασίζονται στο στόχο μια αληθινά μεγάλη επιχείρηση, και για να εξετάσει και για να απασχοληθεί στον ξέν.
 
 

LKS αυξάνεται ακόμα - το 2016

LKS στοχεύουν να είναι προμηθευτής της μεγάλης αξίας στους πελάτες και τους υπαλλήλους μας με την ποιότητα και της καινοτομίας στην καρδιά όλων που. Σήμερα έχουμε 155 μεγάλους ανθρώπους (και υπολογισμό), 5 βασικές τιμές, 4 εκατομμύριο μοναδικούς επισκέπτες ιστοχώρου και 1,000's των ικανοποιημένων πελατών παγκοσμίως.
 
 
 
 
 

Περισσότερη σφαιρική συνεργασία βρίσκεται σε εξέλιξη

Μέχρι τώρα, έχουμε τις πωλήσεις και τα γραφεία υπηρεσιών, και τους διανομείς σε πάνω από 60 χώρες, όλο και περισσότερο αποτελεσματικές

 

η υπηρεσία θα παρασχεθεί στους τοπικούς πελάτες.

LKING STEEL LIMITED LKING STEEL LIMITED LKING STEEL LIMITED LKING STEEL LIMITED
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Μάρκες : LKS

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ιδρύθηκε Έτος : 1976

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Συρματόσχοινα για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Συρματόσχοινα για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Συρματόσχοινα για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Συρματόσχοινα για τις πωλήσεις