Κίνα σφεντόνα σχοινιών καλωδίων κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Rocky Yao

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613801785300

WhatsApp : +8613801785300

Free call
Γραμμή Παραγωγής
 • σύρμα κληρωτίδα
 • Θερμική επεξεργασία 1# καλωδίων
 • Θερμική επεξεργασία 2# καλωδίων
 • Προσάραξη της μηχανής 1#
 • Προσάραξη της μηχανής 2#

LKING STEEL LIMITED έχει περισσότερο από 50 έτη παραγωγής, διαχείρισης και διοικητικής εμπειρίας, ώριμης τεχνολογίας, προηγμένης τεχνολογίας, πλήρων εξεταστικών μέσων, και συνεχούς χρήσης του νέου εξοπλισμού, νέα τεχνολογία, νέα τεχνολογία, η ανάπτυξη των νέων προϊόντων. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στους λιμένες, τα σκάφη, τη θαλάσσια εφαρμοσμένη μηχανική, τα μηχανήματα εφαρμοσμένης μηχανικής, τον ανελκυστήρα που ανυψώνουν, τη μεταλλουργία, το ορυχείο, το πετρέλαιο, την επικοινωνία, τον ανελκυστήρα που ανυψώνουν, τα μηχανήματα, τη μεταφορά, τον άνθρακα, τη δασονομία, τη θαλάσσια αλιεία, τη ηλεκτρική δύναμη και άλλες βιομηχανίες. Τα προϊόντα παράγονται από τις τυποποιημένες οργανώσεις όπως το ΜΒ, το DIN, οι BS, JIS, ASTM, RR-W-410, το API, ISO και ούτω καθεξής, και καταχωρούνται με το εμπορικό σήμα LKS. Μέσω της πιστοποίησης ποιοτικών συστημάτων API, της πιστοποίησης ποιοτικών συστημάτων του ISO 9001, της εταιρείας ταξινόμησης του βρετανικού Lloyd (Lloyd), της εταιρείας το (CCS) ταξινόμησης της Κίνας, της αμερικανικής εταιρείας ταξινόμησης (ABS), της γαλλικής εταιρείας ταξινόμησης (BV), και της εταιρείας ταξινόμησης της Νορβηγίας (DNV), η επιχείρηση μπορεί να παρέχει τα ABS και άλλα πιστοποιητικά. Το 2006, κερδίσαμε τα «εθνικά ελεύθερα προϊόντα επιθεώρησης» και κερδίσαμε τον τίτλο των «εθνικών διάσημων προϊόντων εμπορικών σημάτων» το 2007.

 

 

OEM / ODM
 • ΛΥΣΕΙΣ ΣΧΟΙΝΙΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΉ
 • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΧΟΙΝΙΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΌ ΤΟΜΈΑ
 • ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΧΟΙΝΙΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ
 • ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΧΟΙΝΙΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΌΝΟΥ
 • ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

Με τα έτη εμπειρίας στις λύσεις σχοινιών καλωδίων, γιατί να μην μας προκαλέσει με τα προβλήματά σας. Στο εσωτερικό η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας όχι μόνο θα προσφέρει τη συμβουλή από ειδήμονες, αλλά θα σας καθοδηγήσει μέσω του προγράμματός σας από την έννοια στο ολοκληρωμένο προϊόν.

Δεν γίναμε ηγέτες στον τομέα μας κατά τύχη, η λύση σας θα παραδοθεί εγκαίρως, στον προϋπολογισμό και στα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα.

Ε & Α
 • Μηχανικός-ιδιοκτησία-δοκιμή-εξοπλισμός
 • Μεταλλογραφικός-ανάλυση
 • Corrsion-δοκιμή-εξοπλισμός
 • Χημικός-ανάλυση-εξοπλισμός
 • Σπάζω-φορτίο-δοκιμή-εξοπλισμός

LKING STEEL LIMITED η έρευνα & το αναπτυξιακό κέντρο (κέντρο τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής) υποθέτουν την ανάπτυξη προϊόντων και τεχνολογίας της επιχείρησης, την πιστοποίηση προγράμματος, το σχέδιο τεχνικών προτύπων και άλλες πτυχές της εργασίας. Στο ρεύμα, υπάρχει συνολικός 19 προσωπικού στο κέντρο, συμπεριλαμβανομένου ενός κύριου μηχανικού και σε 8 ανώτεροι μηχανικοί, όλο το προσωπικό παρέχονται την πιστοποίηση και την κατάρτιση του επαγγελματικού μηχανικού. Η έρευνα & το αναπτυξιακό κέντρο LKS απορροφούν την ξένες προηγμένες τεχνολογία παραγωγής σχοινιών καλωδίων και τη δομή προϊόντων, και έχει κυριαρχήσει αποτελεσματικά τον έλεγχο στη διάμετρο, τον ελαστικό συντελεστή, την επιμήκυνση, την περιεκτικότητα σε λίπη, και microhardness των σχοινιών καλωδίων μας. Μέχρι το Σεπτέμβριο του 2015, έχει λάβει 113 διάφορες τεχνολογίες διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και μη-διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

 

Αυτή τη στιγμή, με τις επιχειρήσεις σιδήρου και χάλυβα, τα κέντρα Ε&Α και τα πανεπιστήμια γύρω από το κέντρο Ε&Α LKS, εκτελούμε τις αποδοτικές έρευνες με την ανταλλαγή της τεχνολογίας και μέσω της συνεταιριστικής έρευνας. Το κέντρο Ε&Α ερευνητικών στοιχείων LKS που ασχολείται με είναι προεπεξεργασία, επεξεργασία επιφάνειας galvanization ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης, θερμική επεξεργασία, πλαστική παραμόρφωση στο σχέδιο καλωδίων, το κύλισμα, την προσάραξη & το κλείσιμο, την ειδική νέα υλική ανάπτυξη, την έρευνα ανάλυσης επιφάνειας, την αυτοματοποίηση-σχετική έρευνα και την τεχνική διαχείριση πληροφοριών.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας