Κίνα σφεντόνα σχοινιών καλωδίων κατασκευαστής

Σφυρηλατημένοι πτώση σφιγκτήρες καλωδίων χάλυβα, συνδετήρες 3/8 σχοινιών καλωδίων» SGS υπηρεσία cOem

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: LKS
Πιστοποίηση: CE / ISO 9001 : 2008
Αριθμό μοντέλου: WRC
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000 μονάδες
Τιμή: USD0.1-10 per unit
Συσκευασία λεπτομέρειες: ως αίτημα
Χρόνος παράδοσης: 15 ημέρες μετά από την επιβεβαίωση διαταγής
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 50000UNITS ΜΗΝΙΑΙΑ

Λεπτομερής ενημέρωση

Χρήση: Στερεώνοντας σχοινί καλωδίων Χρώμα: χρώμα χάλυβα
εφαρμογή: υπερυψωμένα εξαρτήματα γραμμών Τύπος: σφυρήλατος
Προσαρμοσμένη: διαθέσιμος Υλικό: galvanized χάλυβα
Κωδικός ΕΣ: 7326909000

Περιγραφή προϊόντων

3/8» η πτώση σφυρηλάτησε το??????????? γαλβανισμένο συνδετήρα σχοινιών καλωδίων σφιγκτηρών καλωδίων σχοινιών καλωδίων

Περιγραφή προϊόντων

  • Γίνοντας από σφυρηλατημένο τον πτώση χάλυβα
  • ??????????? που γαλβανίζεται
  • Συναντά τον ομοσπονδιακό τύπο προδιαγραφών ΓΦ-γ-450D - 1, κατηγορία 1
  • ΟΙ ΣΥΝΔΕΤΗΡΕΣ ΣΧΟΙΝΙΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΔΕΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΟΡΤΙΩΝ Η ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΗ ΑΝΥΨΩΣΗ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΦΟΡΤΙΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΊ

Προδιαγραφές

Μέγεθος σχοινιών καλωδίων
3/8»
Τύπος
Σφυρηλατημένος
Υλικό
Γαλβανισμένος χάλυβας
Συνδετήρες Req'd ανά τέλος
2
Βάρος (λίβρες)
0,47

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει τους συνδετήρες σχοινιών καλωδίων

 

Ένας συνδετήρας σχοινιών καλωδίων, αποκαλούμενος μερικές φορές έναν σφιγκτήρα u-μπουλονιών ή συνδετήρα u-μπουλονιών χρησιμοποιείται για να στερεώσει το χαλαρό τέλος ενός μήκους του σχοινιού καλωδίων, μόλις περιτυλιχτεί - πίσω για να διαμορφώσει ένα μάτι. Αυτές οι συναρμολογήσεις αποτελούνται από ένα u-μπουλόνι και εξασφαλίζουν μια σέλα από δύο καρύδια. Γενικά, οι συνελεύσεις σχοινιών καλωδίων χρειάζονται τουλάχιστον δύο ή το τριών καλωδίων σχοινί ψαλιδίζει για να εξασφαλίσει τις άκρες κατάλληλα στο μήκος του σχοινιού.

 

Η πτώση σφυρηλάτησε τους συνδετήρες σχοινιών καλωδίων εναντίον των ελατών συνδετήρων σχοινιών καλωδίων

Σφυρηλατημένοι πτώση σφιγκτήρες καλωδίων χάλυβα, συνδετήρες 3/8 σχοινιών καλωδίων» SGS υπηρεσία cOemΕνώ οι συνδετήρες σχοινιών καλωδίων δεν σχεδιάζονται για να χρησιμοποιηθούν σε μια υπερυψωμένη κατάσταση ανύψωσης (τα μανίκια swage πρέπει να χρησιμοποιηθούν αντ' αυτού), σφυρηλατημένοι οι πτώση συνδετήρες σχοινιών καλωδίων είναι ένας βαρέων καθηκόντων συνδετήρας σχοινιών καλωδίων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη στήριξη των υπερυψωμένων φορτίων. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν τις γραμμές τύπων, γραμμές υποστήριξης, υλικά σκαλωσιάς, οι σφυρηλατημένοι πτώση συνδετήρες κ.λπ. είναι γαλβανισμένοι, σημαίνοντας έχουν ένα βαρύ επίστρωμα μιας λύσης ψευδάργυρου που θα κρατήσει ψηλά στην κατάχρηση εργοταξίων και τα στοιχεία για πολύ καιρό. Σφυρηλατημένος ο πτώση χάλυβας είναι άριστος για τη χρήση ως σφιγκτήρες καλωδίων τύπων για τις βαρέων καθηκόντων guying εφαρμογές επειδή είναι και ισχυροί και ανθεκτικοί στη διάβρωση.

Οι ελατοί συνδετήρες είναι ένας ελαφρύς συνδετήρας σχοινιών καλωδίων καθήκοντος και δεν είναι για τίποτα υπερυψωμένοι. Όπως το όνομα «ελατό» δείχνει, είναι ένας μαλακότερος συνδετήρας σχοινιών καλωδίων, κατά συνέπεια μια ελαφρύτερη επιλογή καθήκοντος. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους φράκτες και άλλες εφαρμογές που δεν στηρίζουν τα φορτία από πάνω.

Υπερυψωμένη ανύψωση εναντίον της στήριξης των υπερυψωμένων φορτίων

Η “υπερυψωμένη ανύψωση” εναντίον “τα υπερυψωμένα φορτία στήριξης” μπορεί να είναι συγχέοντας, αλλά μια καλή εμπειροτεχνική μέθοδος που ρωτά είναι: «Είναι το αντικείμενο που κινείται ή κραμένος σε ισχύ;» Εάν κινείται, κατόπιν οι συνδετήρες σχοινιών καλωδίων δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν. Εάν κρατιέται σε ισχύ, κατόπιν η επόμενη ερώτηση είναι: Είναι επάνω από το έδαφος (που αναστέλλεται από το ανώτατο όριο, awning, υλικά σκαλωσιάς, κ.λπ…) ή αυτό θα είναι σε έναν φράκτη ή σε ένα άλλο αντικείμενο κοντά στο έδαφος; Εάν είναι επάνω από το έδαφος, η βαρέων καθηκόντων πτώση που σφυρηλατείται είναι η καλύτερη επιλογή. Εάν σε έναν φράκτη κοντά στο έδαφος, οι ελατοί συνδετήρες είναι αποδεκτοί.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι συνδετήρες σχοινιών καλωδίων μικραίνουν το όριο φορτίων εργασίας του σχοινιού καλωδίων γενικά για 80% της αρχικής δύναμής του.

Πώς να χρησιμοποιήσει τους συνδετήρες σχοινιών καλωδίων

Ο κατάλληλος τρόπος να χρησιμοποιηθούν οι συνδετήρες σχοινιών καλωδίων μπορεί να αναφερθεί αυτόν τον τρόπο: «Μην φορτώστε ποτέ ένα νεκρό άλογο.» Η σέλα του συνδετήρα είναι το κομμάτι που αρμόζει στο μπουλόνι του U. Το αδιέξοδο ενός σχοινιού καλωδίων είναι το τέλος του ματιού που περιέχει την πλευρά περικοπών. Το μπουλόνι του U πρέπει πάντα να είναι σε επαφή με το αδιέξοδο, ενώ η σέλα πρέπει να είναι στο ζωντανό τέλος.

 

 

FAQ

 

Πότε μπορώ να πάρω την τιμή;

Αναφέρουμε συνήθως μέσα σε 24 ώρες αφότου παίρνουμε την έρευνά σας. Εάν είστε πολύ επείγοντες να πάρετε την τιμή, παρακαλώ μας καλέστε ή μας πέστε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας έτσι ώστε θα θεωρήσουμε την προτεραιότητα έρευνάς σας.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες σας;

Θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να αφαιρέσουμε όλες τις ανησυχίες σας, όπως η τιμή, ο χρόνος παράδοσης, η ποιότητα και άλλες

Τι θα κάνετε μετά από την υπηρεσία πωλήσεων;

Οποιαδήποτε προβλήματα μπορούν να με ενημερώσουν, θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε

Ποια είναι η ελάχιστη ποιότητα διαταγής σας;

Θα μπορούσαμε να δεχτούμε οποιαδήποτε ποσότητα

Πώς είναι η αποστολή σας;

Έχουμε την καλή σχέση στις αποστολείς μας, επειδή μπορέσαμε να τοποθετήσουμε τα μέρη των διαταγών σε τους, έτσι τα cargos σας μπορούν να μεταφερθούν αεροπορικώς ή θαλασσίως εγκαίρως

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά