China Wire Rope Sling κατασκευαστής

Ηλεκτρικό φυσικό μέγεθος σχοινιών 6x19 FC χαλύβδινων συρμάτων ανελκυστήρων που γαλβανίζεται/UnGalvanized

Λεπτομέρειες προϊόντος:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Όνομα μάρκας: LKS
Πιστοποίηση: CCS,ISO901
Αριθμός μοντέλου: 6x19+FC
Πληρωμή & Όροι αποστολής:
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1mt
Τιμή: USD1800/τόνοι
Λεπτομέρειες συσκευασίας: Τυπική συσκευασία ναυτικής αξίας ή κατόπιν αιτήματος
Ώρα παράδοσης: 15 ημέρες μετά την επιβεβαίωση παραγγελίας
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Ικανότητα προσφοράς: 100τόνοι μηνιαία

Πληροφορίες λεπτομερειών

Επιφάνεια:Galvanized ή ungalvanizedΔύναμη εφελκυσμού:Μέχρι το 1960N/mm2
Διάμετρος:Ως αίτημαΚεντρικό:FC/IWR
Μήκος:500mtrs/100mtrs/2000mtrs διαθέσιμαΣυσκευασία:Wooden Reel, Steel Reel
Υψηλό φως:

wire rope cable

,

steel rope cable

Περιγραφή προϊόντος

6x19+FC ηλεκτρικός διαθέσιμος φυσικού μεγέθους σχοινιών χαλύβδινων συρμάτων ανελκυστήρων που γαλβανίστηκε/

  Η ηλεκτρική χρήση 1 ανελκυστήρων σχοινιών καλωδίων. πρίν ανυψώνει, πρέπει να είναι κενή ένωση δοκιμής φορτίων, να ελέγξει τη μηχανική λειτουργία είναι κανονικός, το σχοινί καλωδίων είναι άθικτο, και το σχοινί καλωδίων είναι κανονικό, καμία γούρνα, hopping, πηδώντας φαινόμενο αποθεμάτων, απαγορεύει τους δίσκους σχοινιών καλωδίων. Εάν ανώμαλη, η αιτία πρέπει να προσδιοριστεί, και να ενεργοποιηθεί μετά από την επισκευή. 2. χειριστές είναι αυστηρά απαγορευμένοι από τη στάση κάτω από το γάντζο. Οι χειριστές πρέπει να πάρουν την πρωτοβουλία να αποφύγουν και να αποτρέψουν το ανεξάρτητο προσωπικό από την είσοδο της περιοχής εργασίας. 3. χειριστές πρέπει να συγκεντρώσουν τα μυαλά και την εργασία τους πολύ με τους συνεργάτες τους για να εξασφαλίσουν ότι είναι ασφαλείς υπό τον όρο της ασφάλειας. 4. για την ηλεκτρική κανονική επιθεώρηση ανελκυστήρων, συντήρηση, συντήρηση, έτσι ώστε ο εξοπλισμός ανά πάσα στιγμή σε καλή κατάσταση, ειδικά για να δει την ένδυση του σχοινιού καλωδίων, σχοινί καλωδίων μόλις πρέπει να αλλάξει το σπασμένο καλώδιο το σχοινί καλωδίων, απαγορεύει αυστηρά τη λειτουργία ασθενειών. . η εγκατάσταση 5, η διόρθωση και η συντήρηση, αυτό είναι απαραίτητες για να ελέγξουν αυστηρά την ευελιξία της συσκευής ορίου. Όταν ο γάντζος ανέρχεται στην κορυφή της θέσης ορίου, η απόσταση μεταξύ του κοχυλιού γάντζων και του κοχυλιού τυμπάνων πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 50mm (10t, 16t, 20t πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 120mm). Όταν το γάντζο χαμηλώνουν στο χαμηλότερο όριο, ο κύκλος ασφάλειας σχοινιών καλωδίων στο τύμπανο πρέπει να εξασφαλιστεί. Ο αποτελεσματικός κύκλος ασφάλειας πρέπει να είναι 2 φορές ανωτέρω. 6. τα πρότυπα διάλυσης του σχοινιού καλωδίων: τα πρότυπα επιθεώρησης και εγκατάλειψης των σχοινιών καλωδίων θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τον πρακτικό κώδικα CB/T5972-1986 για την επιθεώρηση και την απόρριψη των σχοινιών καλωδίων για το γερανό. 7. η χρήση του ηλεκτρικού ανελκυστήρα πρέπει να διατηρήσουν το ικανοποιητικό λαδώνοντας πετρέλαιο, ειδικά το σχοινί καλωδίων πρέπει να ντυθεί τακτικά με το λαδώνοντας πετρέλαιο, και να κρατήσει το λαδώνοντας πετρέλαιο καθαρό, δεν πρέπει να περιέχει τις ακαθαρσίες και το ρύπο. Όταν το σχοινί καλωδίων λαδώνεται, η σκληρή βούρτσα ή τα ξύλινα τσιπ πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Είναι αυστηρά απαγορευμένο για να χρησιμοποιήσει άμεσα τα χέρια για να λαδώσει το σχοινί καλωδίων που λειτουργεί. Όταν ο ηλεκτρικός ανελκυστήρας δεν λειτουργεί, δεν επιτρέπεται για να κρεμάσει τα βαριά αντικείμενα στον αέρα για να αποτρέψει τη μόνιμη παραμόρφωση των μερών. Ειδικά για το σχοινί καλωδίων η ζημία είναι η μεγαλύτερη, το σχοινί καλωδίων θα τεντωθεί, και τελικά καμία ανθεκτικότητα, με συνέπεια σπασμένο το κούραση καλώδιο, υπολογιζόμενη διάρκεια ζωής σχοινιών καλωδίων δεν είναι πιό σύντομη.

Εκτός από το καλώδιο η συσκευή είναι ο ηλεκτρικός ανελκυστήρας, η μηχανική λειτουργία του σχοινιού καλωδίων στα συστατικά του ηλεκτρικού ανελκυστήρα είναι σημαντικότερη. Μετά από την ηλεκτρική εξήγηση ανελκυστήρων σχοινιών καλωδίων, θα εξηγήσουμε τον ηλεκτρικό ανελκυστήρα μέσα στο σχοινί καλωδίων, το προηγούμενο ηλεκτρικό σχοινί καλωδίων ανελκυστήρων: η χρήση του ανυψωτικού σχοινιού χάλυβα τύπων GB1102-74 (6*37+1) Χ. Επειδή είναι πιό εύκαμπτος από 6*19. Εντούτοις, λόγω της προηγούμενης εγχώριας βιομηχανίας σχοινιών καλωδίων, υπάρχουν μόνο διάφορα είδη σχοινιού καλωδίων, και περιορίζεται στην επαφή σημείου. Τώρα το ηλεκτρικό σχοινί ανελκυστήρων έχει βελτιωθεί. Η δομή του ηλεκτρικού σχοινιού καλωδίων ανελκυστήρων δεν είναι πλέον 6*37,6*19. Αντ' αυτού, βελτιώθηκε βαθμιαία στο σχοινί χαλύβδινων συρμάτων επαφών γραμμών, multi-storey μη περιστρεφόμενο σχοινί καλωδίων, 6*25Fi, 6*29Fi, 18*7,35W*7. Επειδή αυτές οι δομές θα διαρκέσουν περισσότερο και τα σχοινιά καλωδίων ανθεκτικότερα. Επειδή η αντικατάσταση του σχοινιού καλωδίων του ηλεκτρικού ανελκυστήρα είναι επίσης ένα πολύ περίπλοκο θέμα. Ο ηλεκτρικός ανελκυστήρας του εσωτερικού γερανού είναι συνήθως 0,5 τόνοι -20 τόνοι. Ο ακόλουθος είναι η διάμετρος του σχοινιού καλωδίων του ηλεκτρικού ανελκυστήρα.

 

Ηλεκτρικό φυσικό μέγεθος σχοινιών 6x19 FC χαλύβδινων συρμάτων ανελκυστήρων που γαλβανίζεται/UnGalvanized 0

 

Ηλεκτρικό πρότυπο ανελκυστήρων Παλαιό σχοινί καλωδίων recommand Πιό πρόσφατο σχοινί καλωδίων Recommand Μήκος σχοινιών καλωδίων
0.5T 6*19-4.8mm 18*7-5mm Σαν αίτημα
1T 6*19-7.7mm 18*7-8mm  
2T 6*37-11mm 18*7-12mm  
3T 6*37-13mm 18*7-14mm  
5T 6*37-15mm 18*7-16mm  
10T, 20T 6*37-17.5mm 35W*7-18mm  

  

   Το μίνι σχοινί καλωδίων ανελκυστήρων Local&oversea χρησιμοποιείται πολυ-βάζει το σχοινί καλωδίων 18*7-3mm 4mm 5mm

Ελάτε σε επαφή μαζί μας.

Εισάγετε το μήνυμα σας

Μπορεί να είσαι μέσα σε αυτά.